Beskrivelse
Har du prøvet en espresso fra Papua New Guinea? Her er et land, som man ikke så ofte ser på kaffelandkortet, men som ikke desto mindre har en lang og stolt kaffehistorie.
Den kaffe der dyrkes i Papua New Guinea er som regel Arabica. Den frugtbare jord som kaffeplanterne gror i skaber en kaffe, som har en varieret og kompleks smag, hvor man på samme tid kan spore både chokolade, citrus og tropefrugter. Man er derfor sikret sig en behagelig overraskelse, når man den første gang oplever dens rige og komplekse smag. Ellers sagt med andre ord - her får man en spændende og eksotisk kaffe, som man bør unde sig selv at prøve, hvis man er på udkig efter en ny kaffeoplevelse.
Vores Espresso Papua New Guinea er naturligvis også skabt på 100% Arabica-bønner, og har som al kaffe fra Papua New Guinea en meget kompleks krop. For her er en kaffe som kommer med smagsnoter af mælkechokolade, nødder, tropefrugter og citrus - alt sammen på én gang. Oven i det, får du en kop med meget lidt bitterhed, en mild syrlighed, og en krop som er fuld af frugtig aroma. Det hele afsluttes af en dejlig eftersmag af mælkechokolade, hvor man også kan ane et hint af orangeskaller.
Vi har pakket denne spændende kaffe ind i en kapsel fremstillet af et biologisk nedbrydeligt naturmateriale. Man kan derfor roligt smide kapslerne ud med køkkenaffaldet (eller på komposten), for de nedbryder sig selv efter ca 12 uger.
Vi leverer den i 10 miljøvenlige kapsler, som passer perfekt sammen med din Nespresso-maskine®.
Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®Ingredienser
Ristet og formalet kaffe