Filtrer () x
Alle filtre

Kakao

Filtre

54 produkter
Kaffekapslen Chocolate package and capsule for Dolce Gusto
(61)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Café René Super Drink Chocolate package and capsule for Dolce Gusto
(114)
32,00 kr.
2,00 kr. / kop
Milka Hot Chocolate
59,00 kr.
5,90 kr. / kop
Milka package and pods for Senseo
(72)
28,00 kr.
3,50 kr. / kop
Galaxy Orange for Dolce Gusto
(3)
45,00 kr.
5,63 kr. / kop

shopping-bag

Kaffekapslen Cocoa Drink pakke og kapsel til Dolce Gusto
(37)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Nescafé Chococino package and capsule for Dolce Gusto
(90)
Tilbudspris 42,00 kr. Normalpris 49,00 kr.
5,25 kr. / kop
Celebrations Hot Chocolate pods for Dolce Gusto
(1)
49,00 kr.
6,13 kr. / kop
Nescafé Dolce Gusto Kitkat cocoa drink
(6)
47,00 kr.
2,94 kr. / kop
Dolce Vita Cioccolatte package and capsule for Nespresso®
(32)
22,00 kr.
2,20 kr. / kop
Dolce Gusto CafféLuxe Mars
(4)
39,00 kr.
4,88 kr. / kop
Dolce Gusto CafféLuxe Milky Way
(1)
39,00 kr.
4,88 kr. / kop
DolceVita Ciocco Latte pakke og kapsel til Dolce Gusto
(21)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Dolce Via Chocolate & Orange for Dolce Gusto
(7)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Senso Nocturno Caramelised Orange Peel Chocolate pakke og kapsel til Dolce Gusto
(42)
35,00 kr.
2,19 kr. / kop
Nescafé Nesquik package and capsule for Dolce Gusto
(85)
50,00 kr.
3,13 kr. / kop
Salted Caramel Hot Chocolate - Columbus
(1)
49,00 kr.
4,08 kr. / kop
Dolce Vita MiniCiock package and capsule for Nespresso®
(9)
24,00 kr.
2,40 kr. / kop
Snickers capsules for Dolce Gusto
37,00 kr.
4,63 kr. / kop
Dolce Gusto CafféLuxe Twix
38,00 kr.
4,75 kr. / kop
Dolce Vita Apple Pie for Dolce Gusto
(8)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Dolce Vita Chocolate & Vanilla Bisquit for Dolce Gusto
(1)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Dolce Vita Ciocco Bianca pakke og kapsel til Lavazza A Modo Mio
22,00 kr.
1,38 kr. / kop
Dolce Vita Ciocco Cocco pakke og kapsel til Dolce Gusto
(11)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
White chocolate - Columbus
55,00 kr.
4,58 kr. / kop
Dolce Vita Chocolate & Caramel for Dolce Gusto
(12)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Milky Way Instant Hot Chocolate
(2)
27,00 kr.
Maltesers Instant Hot Chocolate
(1)
27,00 kr.
Miniciock - Caffè Borbone
25,00 kr.
2,50 kr. / kop
White Chocolate
37,00 kr.
2,31 kr. / kop
Dolce Vita Biscottino package and capsule for Nespresso®
(13)
24,00 kr.
2,40 kr. / kop
Cafféluxe Galaxy pakke og kapsel til Dolce Gusto
(4)
40,00 kr.
5,00 kr. / kop
Dolce Vita Chocolate and pear for Dolce Gusto
33,00 kr.
2,06 kr. / kop
Hot Chocolate - Banania
49,00 kr.
4,08 kr. / kop
Instant Choco Hot Creamy fra Nestlé
(13)
29,00 kr.
3,63 kr. / kop
Choco Hot Classic Instant Cocoa fra Nestlé
(10)
29,00 kr.
2,90 kr. / kop
Hot Chocolate - Benco
49,00 kr.
4,08 kr. / kop
Dolce Vita Cioccocino pakke og kapsel til Dolce Gusto
(8)
36,00 kr.
2,25 kr. / kop
Dolce Vita Mini Ciock pakke og kapsel til Lavazza A Modo Mio
(1)
25,00 kr.
1,56 kr. / kop
Dolce Vita Profiteroles for Dolce Gusto
(1)
35,00 kr.
2,19 kr. / kop
Dolce Vita Ciocco Latte pakke og kapsel til Lavazza A Modo Mio
(2)
23,00 kr.
1,44 kr. / kop
Superciock - Caffè Borbone
45,00 kr.
2,81 kr. / kop
Dolce Vita Caramelito pakke og kapsel til Lavazza A Modo Mio
23,00 kr.
1,44 kr. / kop
Street Joe's Creamy Hot instant cacao
(1)
15,00 kr.
1,88 kr. / kop
Cadbury package and capsule for Tassimo
(64)
49,00 kr.
6,13 kr. / kop

shopping-bag

Milka package and capsule for Tassimo
(100)
52,00 kr.
6,50 kr. / kop

shopping-bag

Cafféluxe Galaxy Caramel pakke og kapsel til Dolce Gusto
(1)
40,00 kr.
5,00 kr. / kop

shopping-bag

Nesquik kakao drikkepulver
(12)
43,00 kr.
Dolce Vita Chocolate & Ginger for Dolce Gusto
(2)
33,00 kr.
2,06 kr. / kop

Kakao

Kakao er ikke bare kakao. Først og fremmest er der kvaliteten, som varierer alt efter hvilke kakaobønner man benytter og ikke mindst, hvor meget kakao produktet indeholder. Derudover skelnes der i mellem den rene kakaosmag og den mere børnevenlige slags. Den børnevenlige har ofte et højere indhold af sukker, hvor den anden variant ofte har mindre sukker, men mere kakaosmag.

Det bør ligeledes noteres at nogle varianter kan blandes med enten mælk eller vand.

Kakaos Historie

Kakao kommer fra Sydamerika, hvor den voksede vildt i Amazonas jungle. De indfødte, heriblandt Mayaerne, tog planten til sig og dyrkede den således at planten udbredte sig til Mellemamerika. Historikere mener at vide, at planten er blevet dyrket så tidligt som 2000 år f.Kr. Frem til det 16. århundrede var kakaotræet ukendt i Europa - det var først da Christopher Columbus i 1502 var på sin fjerde rejse til Amerika at han første gang stødte på træet, og først år senere fik vi den tidligste beretning om egentlig chokolade fra conquistadoren Hernan Cortés. De indfødte tillagde kakaobønnerne stor værdi, bl.a. fordi de betragtede dette som et afrodisiakum, mens Spanierne importerede det til Europa fordi de mente at kakao havde medicinsk virkning. Det varede dog ikke længe før at chokolade blev det helt store tilløbsstykke, specielt i blandt de adelige og blandt overklassen. Siden har chokoladens popularitet vokset, hvor man i dag kender utallige varianter og kvaliteter.

Kakao høst

I dag produceres størstedelen af kakao i Afrika, hvor Elfenbenskysten står for omkring 2/3 af verdens produktion af kakao. Kakaotræer vokser i varme tropiske områder omkring ækvator, hvor planten trives så godt, at den kan høstes året rundt. Efter høstning fjernes kaffebønnerne fra frugten og placeres i store kar, hvor de fermenterer langsomt i den varme sol og høje varme, over flere dage. Denne proces fremhæver kakaoens naturlige sødme og aroma, og fjerner bitterstoffer. Derefter efterbehandles de og klargøres på fabrikker, som herfra sender kakaoen videre til resten af verden, hvor den kan blive brugt til at lave kakao og chokolade, til alle os med en sød tand.

Fair Trade kako

Kakao bliver, som bl.a. kaffe, sukker, guld og diamanter, ofte fremstillet i udviklingslande med lave lønninger og dårlige arbejdsforhold. Derudover er produkter fra disse lande ofte pålagt høj told af vestlige lande, og derfor er muligheden for at afsætte sine produkter begrænsede. Fair Trade er en organisation som søger mere retfærdig lighed på international handel og bidrager til bæredygtig udvikling. Igennem sit arbejde har organisationen hjulpet med at brede viden om forholdene, som udviklingslande drives og arbejder på, og de udfordringer som de har.

Kakao

Kakao er ikke bare kakao. Først og fremmest er der kvaliteten, som varierer alt efter hvilke kakaobønner man benytter og ikke mindst, hvor meget kakao produktet indeholder. Derudover skelnes der i mellem den rene kakaosmag og den mere børnevenlige slags. Den børnevenlige har ofte et højere indhold af sukker, hvor den anden variant ofte har mindre sukker, men mere kakaosmag.

Det bør ligeledes noteres at nogle varianter kan blandes med enten mælk eller vand.

Kakaos Historie

Kakao kommer fra Sydamerika, hvor den voksede vildt i Amazonas jungle. De indfødte, heriblandt Mayaerne, tog planten til sig og dyrkede den således at planten udbredte sig til Mellemamerika. Historikere mener at vide, at planten er blevet dyrket så tidligt som 2000 år f.Kr. Frem til det 16. århundrede var kakaotræet ukendt i Europa - det var først da Christopher Columbus i 1502 var på sin fjerde rejse til Amerika at han første gang stødte på træet, og først år senere fik vi den tidligste beretning om egentlig chokolade fra conquistadoren Hernan Cortés. De indfødte tillagde kakaobønnerne stor værdi, bl.a. fordi de betragtede dette som et afrodisiakum, mens Spanierne importerede det til Europa fordi de mente at kakao havde medicinsk virkning. Det varede dog ikke længe før at chokolade blev det helt store tilløbsstykke, specielt i blandt de adelige og blandt overklassen. Siden har chokoladens popularitet vokset, hvor man i dag kender utallige varianter og kvaliteter.

Kakao høst

I dag produceres størstedelen af kakao i Afrika, hvor Elfenbenskysten står for omkring 2/3 af verdens produktion af kakao. Kakaotræer vokser i varme tropiske områder omkring ækvator, hvor planten trives så godt, at den kan høstes året rundt. Efter høstning fjernes kaffebønnerne fra frugten og placeres i store kar, hvor de fermenterer langsomt i den varme sol og høje varme, over flere dage. Denne proces fremhæver kakaoens naturlige sødme og aroma, og fjerner bitterstoffer. Derefter efterbehandles de og klargøres på fabrikker, som herfra sender kakaoen videre til resten af verden, hvor den kan blive brugt til at lave kakao og chokolade, til alle os med en sød tand.

Fair Trade kako

Kakao bliver, som bl.a. kaffe, sukker, guld og diamanter, ofte fremstillet i udviklingslande med lave lønninger og dårlige arbejdsforhold. Derudover er produkter fra disse lande ofte pålagt høj told af vestlige lande, og derfor er muligheden for at afsætte sine produkter begrænsede. Fair Trade er en organisation som søger mere retfærdig lighed på international handel og bidrager til bæredygtig udvikling. Igennem sit arbejde har organisationen hjulpet med at brede viden om forholdene, som udviklingslande drives og arbejder på, og de udfordringer som de har.