Filtrer () x
Alle filtre

Kaffebønner

Filtre

125 produkter
Tonino Lamborghini Espresso Bean to Cup 500 g. whole beans
110,00 kr.
220,00 kr. / kg.
Gastro Decaffeinated - Café Royal
93,00 kr.
186,00 kr. / kg.
Blue Java 450g kaffebønner fra Zoégas
(4)
92,00 kr.
204,44 kr. / kg.
Crema Gastro - Café Royal
155,00 kr.
155,00 kr. / kg.
BellaCrema Speciale - Melitta
155,00 kr.
155,00 kr. / kg.
Espresso Trattoria 450g kaffebønner fra Zoégas
92,00 kr.
204,44 kr. / kg.
Hazienda 450g kaffebønner fra Zoégas
(2)
92,00 kr.
204,44 kr. / kg.
Domus Barista Single Origin Brasil Coffee Beans
79,00 kr.
175,56 kr. / kg.
Costa Rica - illy
71,00 kr.
284,00 kr. / kg.
Delonghi 4x250g Selezione Espresso

Normalpris 164,00 kr. Fra 155,00 kr. 155,00 kr. / kg.

illy Brasil
66,00 kr.
264,00 kr. / kg.
Lavazza Tierra For Cuba Økologisk
127,00 kr.
254,00 kr. / kg.
Pike Place Roast kaffebønner fra Starbucks
(13)
105,00 kr.
233,33 kr. / kg.
Domus Barista Single Origin Colombia Coffee Beans
(2)
79,00 kr.
175,56 kr. / kg.
Aroma - Everyday coffee
149,00 kr.
149,00 kr. / kg.
Caffe Borbone 100% Arabica WB (1000)
159,00 kr.
159,00 kr. / kg.
Espresso Double Roast coffee beans from Black Coffee Roasters
(4)
65,00 kr.
162,50 kr. / kg.
Domus Barista Single Origin Sumatra Coffee Beans
(2)
79,00 kr.
175,56 kr. / kg.
Qualità Rossa kaffebønner fra Lavazza
(7)
120,00 kr.
240,00 kr. / kg.
Qualità Oro Mountain Grown Kaffebønner fra Lavazza
(6)
109,00 kr.
218,00 kr. / kg.
Domus Barista Single Origin Brasil

Normalpris 237,00 kr. Fra 225,00 kr. 166,67 kr. / kg.

Domus Barista Single Origin Sumatra

Normalpris 237,00 kr. Fra 225,00 kr. 166,67 kr. / kg.

Dynamite Coffee kaffebønner fra Kaffekapslen
(8)
32,00 kr.
128,00 kr. / kg.
Segafredo Selezione Crema Coffee beans
(5)
135,00 kr.
135,00 kr. / kg.
Intenzo 450g kaffebønner fra Zoégas
92,00 kr.
204,44 kr. / kg.
Delonghi 4x250g Caffè Crema 100% Arabica

Normalpris 168,00 kr. Fra 159,00 kr. 159,00 kr. / kg.

Classico Espresso 1000g kaffebønner fra Delonghi
(1)
154,00 kr.
154,00 kr. / kg.
Selezione Espresso 1000g kaffebønner fra Delonghi
(2)
145,00 kr.
145,00 kr. / kg.
Skånerost 450g kaffebønner fra Zoégas
92,00 kr.
204,44 kr. / kg.
BIO Coffee Beans from Carte Noire
(9)
89,00 kr.
178,00 kr. / kg.

shopping-bag

Caffé Crema Gustoso Coffee Beans from Lavazza
(28)
138,00 kr.
138,00 kr. / kg.

shopping-bag

Espresso Classico Italiano 500g Kaffebønner fra Lavazza
(2)
101,00 kr.
202,00 kr. / kg.

shopping-bag

Qualità Oro Mountain Grown (1000g) fra Lavazza
(13)
208,00 kr.
208,00 kr. / kg.

shopping-bag

Crema E Aroma Blue Kaffebønner fra Lavazza
(5)
186,00 kr.
186,00 kr. / kg.

shopping-bag

Super Crema Blue Kaffebønner fra Lavazza
(6)
197,00 kr.
197,00 kr. / kg.

shopping-bag

Delonghi 4x250g Classico Espresso

Normalpris 164,00 kr. Fra 155,00 kr. 155,00 kr. / kg.

Lavazza Caffé Decaffeinato whole beans
(2)
109,00 kr.
218,00 kr. / kg.

shopping-bag

Lavazza Crema E Gusto Espresso Classico Coffee Beans
159,00 kr.
159,00 kr. / kg.

shopping-bag

Domus Barista Adventscalendar Coffee Beans
(15)
Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
149,00 kr. / kg.

shopping-bag

Delonghi Magnifica Evo (Titanium/Black)
3.699,00 kr.
Delonghi Magnifica Start (Grey/Black)
2.745,00 kr.
Lavazza Qualita Oro Gran Riserva Coffee Beans
(1)
208,00 kr.
208,00 kr. / kg.

shopping-bag

illy India
71,00 kr.
284,00 kr. / kg.
Tales of Milano - Lavazza
68,00 kr.
272,00 kr. / kg.

shopping-bag

Tales of Roma - Lavazza
(1)
68,00 kr.
272,00 kr. / kg.

shopping-bag

Lavazza Tales of Milano Coffee beans

Normalpris 272,00 kr. Fra 198,00 kr. 198,00 kr. / kg.

shopping-bag

Lavazza Tales of Roma Coffee beans

Normalpris 272,00 kr. Fra 198,00 kr. 198,00 kr. / kg.

shopping-bag

Hele kaffebønner online

Er kaffeudvalget i dit lokale supermarked kedeligt og leder du efter billige hele kaffebønner med smag?

Hos Kaffekapslen kan du finde mange forskellige kaffetyper, lige fra letristede milde og syrlige kaffebønner til mørkristede intense kaffebønner med en sød eftersmag af chokolade.

Hvorfor hele kaffebønner?

Den bedste kaffe er en friskkværnet kaffe. Det skyldes at kaffebønnerne i deres hele form har lettere ved at holde på deres aroma og fyldige smag. Efter kaffebønnerne er blevet kværnet, taber de dog lidt af deres aroma og smag. Jo længere tid der går, jo mere smag vil de tabe.

Ønsker du at få mest muligt ud af din kaffe, er den bedste løsning derfor at kværne kaffen selv. Det kan dog godt være en kunst at kværne kaffen på den rigtig måde.

Malede kaffebønner er nemlig ikke bare malet kaffe. Der findes flere forskellige malingsgrader, som bestemmes efter, hvordan du efterfølgende tilbereder din kaffe. Eksempelvis skal man bruge grov kværnet kaffe, når man laver kaffe i en stempelkande, hvorimod kaffen skal være meget fintmalet, når man bruger den i en espressomaskine.

Har du fundet kunsten i at kværne kaffen helt rigtigt, kan du dog roligt købe hele bønner og altid få en kraftfuld og fyldig kaffesmag.

Hvor kommer kaffebønner fra?

Kaffebønnerne kommer fra et kaffetræ, hvor de modner inde i et rødt bær. Bærrene bliver høstet når de er modne, hvorefter frugtkødet bliver fjernet og bønnerne bliver ristet.

Opdagelsen af kaffebønnerne skete efter sigende for flere hundrede år siden, ved et tilfælde.

Angiveligt skulle munke have lagt mærke til at deres geder blev mere aktive, efter de havde spist bærrene fra kaffetræet. Derfor prøvede munkene også at spise dem. På grund af den syrlige smag af bærrene, endte de dog i stedet med at smide dem på bålet.

Og her opdagede de den skønne aroma fra kaffebærrene, der pludseligt spredte sig. Efter opdagelsen begyndte munkene af eksperimentere med bærrene og lavede flere forskellige afkog, hvorved de fremstillede den første kaffe. Munkenes opdagelse gik herefter langsomt verden rundt og flere og flere lande begyndte at få smag for den aromafyldte drik.

I Danmark begyndte man at kende til kaffe i midten af 1600-tallet. Her kunne man først kun købe kaffebønner på apotekerne, hvor man i lang tid også kunne købe te.

Den opkvikkende væske med den skønne aroma var i starten kun kendt af samfundets top og blev, sammen med teen, brugt som et statussymbol.

I slutningen af 1700-tallet begyndte også bønderne at drikke kaffe, da te var for dyrt for dem. Bønderne udgjorde dengang hele 75% af den samlede danske befolkning og dette betød, at Danmark gik fra at være et tedrikkende land til et kaffedrikkende land.

I dag hører kaffe med til danskernes dagligdag. De fleste drikker en kop kaffe til deres morgenmad og mange nyder også mere end en enkelt kop kaffe om dagen. Kaffebønner er blevet en fast del af den danske hygge og bliver ofte serveret, når mennesker mødes for at fejre fødselsdage og andre højtideligheder.

Hvordan skal hele kaffebønner opbevares?

Måden man opbevarer sine kaffe på er altafgørende for kvaliteten af den. Dette gælder både for hele kaffebønner, som også malet kaffe. Kaffen skal altid opbevares i en tætlukket, tør beholder. Er beholderen gennemsigtig, må denne heller ikke opbevares i sollys.

Luft, lys og fugt kan nemlig skade smagen af kaffen betydeligt. Også krydderier eller andre stærk lugtende madvarer må ikke opbevares sammen med kaffen, da smagen vil sætte sig i kaffens aroma.

Med den rette opbevaring kan kaffebønner holde på deres vidunderlige smag i lang tid. 

Hvilken kaffetype skal jeg vælge?

Selvom der findes ca. 70 forskellige kaffesorter i verden, skelner man oftest mellem to hovedsorter- Arabica og Robusta.

Arabica kaffebønner

Arabica-kaffebønner er de mest populære kaffebønne i Danmark. Den anses for at have den højeste kvalitet og den bedste smag, selvom smagen kan variere meget, fra sød og blød, til lidt skarpere.

Kaffetræerne som Arabica-bønnerne vokser på, stammer oprindeligt fra Etiopien. I dag findes de dog flere forskellige steder i verden. De vokser på bjergskråninger og højsletter i højder fra 500-2000 meter, i et subtropisk køligt klima.

Kaffetræet er meget følsom overfor sygdomme, insektangreb og parasitter og skal helst også have en smule skygge. Derfor kan det være svært at producere Arabica-bønnerne og udbyttet er ofte ikke stor. Alligevel udgør bønnerne hele 75% af den samlede kaffeproduktion i verden.

Fordi det kræver meget at producere Arabica-bønnerne, ligger de i en højere prisklasse end Robusta-bønnerne.

Robusta kaffebønner

Robusta bønnen dyrkes hovedsageligt i områder i Indonesien og Afrika. Træet, som disse bær vokser på, bliver ikke rigtig påvirket af diverse sygdomme eller skadedyr og det er derfor meget lettere at producere disse bønner end Arabica-bønner. Kaffetræet vokser i lavlandsområder i 200-800 meters højde, i et varmt klima med op til 30 grader.

Robusta bønnerne har et højere koffeinindhold end Arabica-bønnerne og smagen er mere besk og kraftig. Derfor bliver disse bønner ofte blandet med Arabica bønner, da de komplimenterer hinanden. Robusta bønnerne udgør ca. 25% af den samlede kaffeproduktion i verden.

På trods af at der generelt i smagen er en stor forskel på Arabica og Robusta, afhænger kaffebønnernes smag også af andre ting. Bønnerne får nemlig deres smag efter måden de dyrkes på og også måden de bliver ristet på.

Eksempelvis er der en stor forskel på smagen af kaffebønner fra Columbien og kaffebønner fra Brasilien på trods af at begge lande producerer Arabica-bønner. Da kaffetræerne dog vokser under forskellige forhold, vil man kunne smage dette i bønnerne.

Da kaffe er en smagssag handler det derfor om at finde ud af, hvilke bønner man personligt bedst kan lide.

Lys-, mellem- eller mørkristede kaffebønner?

Når kaffebønnerne bliver ristet, udvikler de smagsstoffer, som er bundet i olier inde i kaffebønnen. Alt efter, hvor længe kaffebønnerne bliver ristet, vil de udvikle forskellige aromaer.

På trods af at man kan riste bønnerne på mange måder, kender vi i Danmark oftest kun lysristede, mellemristede og mørkristede kaffebønner.

Lysristede kaffebønner bruges oftest til at lave kaffe i en stempelkande. Kaffebønnerne har et højt syreindhold og giver derfor også kaffen en let syrlig smag.

Mellemristede kaffebønner har mistet en smule af syreindholdet og har i stedet fået en let sødelig smag. Dette skyldes af sukkeret i bønnerne ved ristningen er blevet karamelliseret. Mellemristede kaffebønner bruges oftest til at lave kaffe i en kaffemaskine eller en stempelkande.

Ved mørkristede kaffebønner er næsten alt sukkerindholdet i kaffebønnen blevet karamelliseret. Dette giver kaffen en sødmefyldt smag med et hint af chokolade.

Mørkristede bønner bliver hyppigt brugt til espressomaskiner.

Hele kaffebønner online

Er kaffeudvalget i dit lokale supermarked kedeligt og leder du efter billige hele kaffebønner med smag?

Hos Kaffekapslen kan du finde mange forskellige kaffetyper, lige fra letristede milde og syrlige kaffebønner til mørkristede intense kaffebønner med en sød eftersmag af chokolade.

Hvorfor hele kaffebønner?

Den bedste kaffe er en friskkværnet kaffe. Det skyldes at kaffebønnerne i deres hele form har lettere ved at holde på deres aroma og fyldige smag. Efter kaffebønnerne er blevet kværnet, taber de dog lidt af deres aroma og smag. Jo længere tid der går, jo mere smag vil de tabe.

Ønsker du at få mest muligt ud af din kaffe, er den bedste løsning derfor at kværne kaffen selv. Det kan dog godt være en kunst at kværne kaffen på den rigtig måde.

Malede kaffebønner er nemlig ikke bare malet kaffe. Der findes flere forskellige malingsgrader, som bestemmes efter, hvordan du efterfølgende tilbereder din kaffe. Eksempelvis skal man bruge grov kværnet kaffe, når man laver kaffe i en stempelkande, hvorimod kaffen skal være meget fintmalet, når man bruger den i en espressomaskine.

Har du fundet kunsten i at kværne kaffen helt rigtigt, kan du dog roligt købe hele bønner og altid få en kraftfuld og fyldig kaffesmag.

Hvor kommer kaffebønner fra?

Kaffebønnerne kommer fra et kaffetræ, hvor de modner inde i et rødt bær. Bærrene bliver høstet når de er modne, hvorefter frugtkødet bliver fjernet og bønnerne bliver ristet.

Opdagelsen af kaffebønnerne skete efter sigende for flere hundrede år siden, ved et tilfælde.

Angiveligt skulle munke have lagt mærke til at deres geder blev mere aktive, efter de havde spist bærrene fra kaffetræet. Derfor prøvede munkene også at spise dem. På grund af den syrlige smag af bærrene, endte de dog i stedet med at smide dem på bålet.

Og her opdagede de den skønne aroma fra kaffebærrene, der pludseligt spredte sig. Efter opdagelsen begyndte munkene af eksperimentere med bærrene og lavede flere forskellige afkog, hvorved de fremstillede den første kaffe. Munkenes opdagelse gik herefter langsomt verden rundt og flere og flere lande begyndte at få smag for den aromafyldte drik.

I Danmark begyndte man at kende til kaffe i midten af 1600-tallet. Her kunne man først kun købe kaffebønner på apotekerne, hvor man i lang tid også kunne købe te.

Den opkvikkende væske med den skønne aroma var i starten kun kendt af samfundets top og blev, sammen med teen, brugt som et statussymbol.

I slutningen af 1700-tallet begyndte også bønderne at drikke kaffe, da te var for dyrt for dem. Bønderne udgjorde dengang hele 75% af den samlede danske befolkning og dette betød, at Danmark gik fra at være et tedrikkende land til et kaffedrikkende land.

I dag hører kaffe med til danskernes dagligdag. De fleste drikker en kop kaffe til deres morgenmad og mange nyder også mere end en enkelt kop kaffe om dagen. Kaffebønner er blevet en fast del af den danske hygge og bliver ofte serveret, når mennesker mødes for at fejre fødselsdage og andre højtideligheder.

Hvordan skal hele kaffebønner opbevares?

Måden man opbevarer sine kaffe på er altafgørende for kvaliteten af den. Dette gælder både for hele kaffebønner, som også malet kaffe. Kaffen skal altid opbevares i en tætlukket, tør beholder. Er beholderen gennemsigtig, må denne heller ikke opbevares i sollys.

Luft, lys og fugt kan nemlig skade smagen af kaffen betydeligt. Også krydderier eller andre stærk lugtende madvarer må ikke opbevares sammen med kaffen, da smagen vil sætte sig i kaffens aroma.

Med den rette opbevaring kan kaffebønner holde på deres vidunderlige smag i lang tid.

Hvilken kaffetype skal jeg vælge?

Selvom der findes ca. 70 forskellige kaffesorter i verden, skelner man oftest mellem to hovedsorter- Arabica og Robusta.

Arabica kaffebønner

Arabica-kaffebønner er de mest populære kaffebønne i Danmark. Den anses for at have den højeste kvalitet og den bedste smag, selvom smagen kan variere meget, fra sød og blød, til lidt skarpere.

Kaffetræerne som Arabica-bønnerne vokser på, stammer oprindeligt fra Etiopien. I dag findes de dog flere forskellige steder i verden. De vokser på bjergskråninger og højsletter i højder fra 500-2000 meter, i et subtropisk køligt klima.

Kaffetræet er meget følsom overfor sygdomme, insektangreb og parasitter og skal helst også have en smule skygge. Derfor kan det være svært at producere Arabica-bønnerne og udbyttet er ofte ikke stor. Alligevel udgør bønnerne hele 75% af den samlede kaffeproduktion i verden.

Fordi det kræver meget at producere Arabica-bønnerne, ligger de i en højere prisklasse end Robusta-bønnerne.

Robusta kaffebønner

Robusta bønnen dyrkes hovedsageligt i områder i Indonesien og Afrika. Træet, som disse bær vokser på, bliver ikke rigtig påvirket af diverse sygdomme eller skadedyr og det er derfor meget lettere at producere disse bønner end Arabica-bønner. Kaffetræet vokser i lavlandsområder i 200-800 meters højde, i et varmt klima med op til 30 grader.

Robusta bønnerne har et højere koffeinindhold end Arabica-bønnerne og smagen er mere besk og kraftig. Derfor bliver disse bønner ofte blandet med Arabica bønner, da de komplimenterer hinanden. Robusta bønnerne udgør ca. 25% af den samlede kaffeproduktion i verden.

På trods af at der generelt i smagen er en stor forskel på Arabica og Robusta, afhænger kaffebønnernes smag også af andre ting. Bønnerne får nemlig deres smag efter måden de dyrkes på og også måden de bliver ristet på.

Eksempelvis er der en stor forskel på smagen af kaffebønner fra Columbien og kaffebønner fra Brasilien på trods af at begge lande producerer Arabica-bønner. Da kaffetræerne dog vokser under forskellige forhold, vil man kunne smage dette i bønnerne.

Da kaffe er en smagssag handler det derfor om at finde ud af, hvilke bønner man personligt bedst kan lide.

Lys-, mellem- eller mørkristede kaffebønner?

Når kaffebønnerne bliver ristet, udvikler de smagsstoffer, som er bundet i olier inde i kaffebønnen. Alt efter, hvor længe kaffebønnerne bliver ristet, vil de udvikle forskellige aromaer.

På trods af at man kan riste bønnerne på mange måder, kender vi i Danmark oftest kun lysristede, mellemristede og mørkristede kaffebønner.

Lysristede kaffebønner bruges oftest til at lave kaffe i en stempelkande. Kaffebønnerne har et højt syreindhold og giver derfor også kaffen en let syrlig smag.

Mellemristede kaffebønner har mistet en smule af syreindholdet og har i stedet fået en let sødelig smag. Dette skyldes af sukkeret i bønnerne ved ristningen er blevet karamelliseret. Mellemristede kaffebønner bruges oftest til at lave kaffe i en kaffemaskine eller en stempelkande.

Ved mørkristede kaffebønner er næsten alt sukkerindholdet i kaffebønnen blevet karamelliseret. Dette giver kaffen en sødmefyldt smag med et hint af chokolade.

Mørkristede bønner bliver hyppigt brugt til espressomaskiner.