E.S.E. pods
5 veje til den perfekte Illy blanding
Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:
- Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
- Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
- Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
- Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
- Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.
Skridt til den bedste Illy cappuccino
Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.
- Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
- Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
- Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
- Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
- Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
- Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
- Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.
5 veje til den perfekte Illy blanding
Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:
- Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
- Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
- Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
- Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
- Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.
Skridt til den bedste Illy cappuccino
Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.
- Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
- Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
- Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
- Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
- Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
- Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
- Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.