Filtrer x

Styrke

chevron-down

Type

chevron-down

Kopstørrelse

chevron-down

Egenskab

chevron-down

Mærke

chevron-down

E.S.E. pods

18 produkter
Filtrer adjustments
Gimoka Gran Bar pakke og pods til E.S.E.
(4)
28,00 kr.
1,56 kr. / kop
Garibaldi Dolce Aroma pakke og pods til E.S.E.
(10)
65,00 kr.
illy Classico pakke og 200 pods til E.S.E.
(8)
479,00 kr.
2,40 kr. / kop
Gimoka Gran Festa pakke og pods til E.S.E.
(5)
28,00 kr.
1,56 kr. / kop
illy Medium Roast pakke og pods til E.S.E.
(6)
49,00 kr.
2,72 kr. / kop
illy Decaffeinato
49,00 kr.
2,72 kr. / kop
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
89,00 kr.
1,78 kr. / kop
illy Forte
49,00 kr.
2,72 kr. / kop
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
85,00 kr.
1,70 kr. / kop
illy Espresso Decaf pakke og 200 E.S.E. pods
479,00 kr.
2,40 kr. / kop
Garibaldi Intenso pakke og pods til E.S.E.
(6)
65,00 kr.
illy Intenso
49,00 kr.
2,72 kr. / kop
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
89,00 kr.
1,78 kr. / kop
illy Lungo 200 pakke og pods til E.S.E.
479,00 kr.
2,40 kr. / kop
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
89,00 kr.
1,78 kr. / kop
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
89,00 kr.
1,78 kr. / kop
illy Intenso Bold Roast pakke og 200 pods til E.S.E.
(2)
479,00 kr.
2,40 kr. / kop
Caffe Borbone Dek  E.S.E  (50)
95,00 kr.
1,90 kr. / kop

5 veje til den perfekte Illy blanding

Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:

  • Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
  • Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
  • Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
  • Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
  • Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.

Skridt til den bedste Illy cappuccino

Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.

  • Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
  • Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
  • Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
  • Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
  • Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
  • Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
  • Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.

5 veje til den perfekte Illy blanding

Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:

  • Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
  • Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
  • Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
  • Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
  • Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.

Skridt til den bedste Illy cappuccino

Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.

  • Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
  • Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
  • Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
  • Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
  • Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
  • Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
  • Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.